Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    IKS66 Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    5

    Mag250 and mag254

    My mags 250&254 were working great until today.Now accross screen it says Authentication, login &passward.What is going on and is anyone else have this problem.

  2. #2
    Super Moderator Sammy's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    2,885
    Password and user name required.

  3. #3
    IKS66 Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    30
    I have both Password and user Names for my 254's but now it says I need a new Portal but I am unable to get info from Papiao! Any idea of the new iks66 Portals?
    kermitii

  4. #4
    Super Moderator Sammy's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    2,885
    Only one url for 66.

  5. #5
    IKS66 Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    30
    I have the URL and checked and all donations are up and good for 243 more days rebooted both internet and 254's but still get Authentication notice that responds with "ERROR"! Any suggestions would be appreciated!
    kermitii

  6. #6
    IKS66 Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    5
    I got the passward & user name put in from the person who installed the 66 server. It is back on with only 10 channels.Are they working on server?

  7. #7
    IKS66 Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    4
    Hi guys:

    Same problem here.
    Authentication problem on top of the screen.
    My subscription is up to date.
    Also checked my MAC and it is OK too.

    What could it be ?

  8. #8
    IKS66 Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    chevyvill
    Posts
    40
    reset your mac, and then put name and pass in
    All my posts are a C/P from somewhere All credit goes to original poster whomever they may be .Any information I post is for educational purposes only. If you use it in any illegal activity, such as signal theft you do so at your own risk !

  9. #9
    IKS66 Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    4
    Thanks a lot !

    Working on it right now !!!

    Quote Originally Posted by chevy69 View Post
    reset your mac, and then put name and pass in

  10. #10
    IKS66 Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    5
    How do you reset your mac?


 
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •