PDA

View Full Version : iks66 code



amasalia
04-19-2013, 02:42 AM
Is it possible for me to check a iks code here if so where do I enter it?

Sammy
04-19-2013, 03:24 AM
No not at this time, are you having problems with yours?

Euler
05-18-2013, 05:44 AM
No not at this time, are you having problems with yours?

Yes, I have problem connecting for the last week, continuously. (even on 79.142.74.227 today.)

Any advice?

TIA

harescrambleracer
05-18-2013, 12:14 PM
Yes, I have problem connecting for the last week, continuously. (even on 79.142.74.227 today.)

Any advice?

TIA yes use 31.3.155.39.. You can ping s1.isk66.tv and it will give you the current ip.