PDA

View Full Version : Stb Blocked. Mag 254



Longaniza
07-20-2015, 10:48 PM
Hi. I have an active route I got today.
MAG254 mac addr is linked to that route
Server is 66.iptv66.tv

I get Your Stb is Blocked
It was working fine with the free service
Please help

suarez0610
07-20-2015, 11:04 PM
i belive its down at the moment lunching paid service not quit sure when it will be active fully working dont think its just you everyone has the same issue

Longaniza
07-20-2015, 11:27 PM
Thanks. For now, nothing is working for me. Iptv nor Iks. New route I got today not working. I'll wait

Apathy
07-20-2015, 11:46 PM
I can help you out as I know it is not down at all is your mac address set to your actual devices mac or 001A79xxxxxx where x= last 6 digits of your actual mac?

suarez0610
07-21-2015, 12:22 AM
i tried with bot actual mac and the combination no lock

Longaniza
07-21-2015, 12:26 AM
Its set to an actual mag254 mac. It begins with 00 1a 79
Should I use : between digits pair?

Apathy
07-21-2015, 01:07 AM
Its set to an actual mag254 mac. It begins with 00 1a 79
Should I use : between digits pair?

00:1A:79: yes and you have to change your mac on iks66.com as well

Apathy
07-21-2015, 01:08 AM
i tried with bot actual mac and the combination no lock

did you change your mac on iks66.om

Longaniza
07-21-2015, 01:13 AM
Yes I did, enter the route number and mac.
Checked. And its asigned. Status running.
I dont know why iks its not working neither.

greg
07-21-2015, 01:14 AM
not working here all so mac is correct no help no answer

Apathy
07-21-2015, 01:23 AM
not working here all so mac is correct no help no answer

mine is up and working on pc have you tried using iptv stalker

Longaniza
07-21-2015, 01:28 AM
In screen? Red button for information, says
Tariff plan: Unsuscribed
And on top a little message: authentication problem

bobby99999
07-21-2015, 02:04 AM
can someone tell me what goes in the NTP server

greg
07-21-2015, 02:06 AM
yes pool.ntp.org

bobby99999
07-21-2015, 02:14 AM
Okay that's what I got. Do you put your port # portal 1 name I have a 254 mag

Longaniza
07-21-2015, 02:19 AM
I know this is not my problem here. If portal says unsubscribed, it means that it does not recognized my mac addr. It is correct in iks66.
Something going wrong. This is a new route I got today.

productz4u
07-21-2015, 03:27 AM
I cannot get Mag254 to work with paid service. My route is valid because it works on my satellite system. I have updated MAC at IKS66 both for wirless mac and main mac nothing works. I just get Stb Blocked. Mag 254 I hope we can have some INSTRUCTIONS on how to make this work. A Step by Step would be appreciated. Also Clarification on which mac to use when using wireless on mag254 main box mac or wireless mac. I tried both neither worked........ HELP NEEDED

greg
07-21-2015, 03:28 AM
you are not the only one no answer on this site

crivas21
07-21-2015, 04:43 AM
I have the same problem,lets give these guys a little time to get everything in order. i am sure it will be very soon......" I hope".....

greg
07-21-2015, 06:28 AM
back up on http://66.IPTV66.TV/ after reload mac address at site

monty490
07-21-2015, 10:35 AM
back up on http://66.IPTV66.TV/ after reload mac address at site

greg..can you tell me when you purchased your route..was it before July 15th?

nyman
07-21-2015, 11:10 AM
I am getting the same message stb is blocked call the provider. purchased in April

monty490
07-21-2015, 11:10 AM
back up on http://66.IPTV66.TV/ after reload mac address at site

Thanks greg..all my mags are running now after reloading the mac addy!

nyman.. all of my routes are months old so just reload your mac addy and you should be good.

chevyfever
07-21-2015, 02:25 PM
I checked my route and the Mac address that is on the site is the same on my mag254.
Tariff plan:IptV66 Tariff. But still YOUR STB IS BLOCKED CALL PROVIDER.
Can anybody explain this?

sebiches
07-21-2015, 02:37 PM
Good morning, I have 3 routes since last year. Which I've paying month to month. I only have one Mag254 and kodi installed on other devices. Question is. I added the Mag's MAC address to one of the routes, but still get a "BLOCKED STB", am I doing it right, or can you explain how to "reload " the MAC address as suggested? thanks for your help
Note. I am using the http://11.iptvprivateserver.tv as suggested on the screen when I tried to log in to the portal.

monty490
07-21-2015, 02:39 PM
go reload your mac addy here https://iks66.tv/main/search/.but first change the last few#'s of your mac addy to something else then register that mac addy,then go back and register your original mac addy.had to do this in order to get tv back.

monty490
07-21-2015, 02:43 PM
Good morning, I have 3 routes since last year. Which I've paying month to month. I only have one Mag254 and kodi installed on other devices. Question is. I added the Mag's MAC address to one of the routes, but still get a "BLOCKED STB", am I doing it right, or can you explain how to "reload " the MAC address as suggested? thanks for your help
Note. I am using the http://11.iptvprivateserver.tv as suggested on the screen when I tried to log in to the portal.

should be using this portal 66.iptv66.tv if you purchased a route through fta66.

sebiches
07-21-2015, 02:44 PM
I see, can you provide the correct link to do this? Thanks.

sebiches
07-21-2015, 02:45 PM
Oh ok I will change the IP.

bobby99999
07-21-2015, 03:21 PM
I had trouble too. Make sure you add your mac# router on fta66 site also make sure when you put mac # on have it like this ex = 55:45: not 55. 45 it will not work. And when in portal and ULB on mag254 put 66.iptv66.tv in both blocks. Then reboot should work fine. But you got to go to router on iks site put your# in then your mac # then enter after that go to mac router and put in. It should show valid and your good to go.

Hope this will help.

nyman
07-21-2015, 03:23 PM
Okay when I check my route on route checker it is showing I am only connected to 1 sever. I am wondering if they forgot to add the route to iptv

bobby99999
07-21-2015, 03:26 PM
I can't see that .You got to add you mac addy yourself on the bttm of the mag254 there is a mac addy add that when you check your router#

monty490
07-21-2015, 03:36 PM
Okay when I check my route on route checker it is showing I am only connected to 1 sever. I am wondering if they forgot to add the route to iptv

no thats not the problem..mine is the same just the iks server is there.Did you try reloading your mac addy but changing the last 2 #'s to something else,registering that fake mac,then registering your original mac addy.This is how i got my 3 mags to work that were saying stb blocked..call provider.

some peeps are saying on another forum to not use caps when registering your mac.(i used caps and it worked)might want to try that.

slyslicker
07-21-2015, 04:06 PM
need to ask is it lower case or cap for mac .....tried every thing the reading here still getting "stb blocked

mine just kicked in min ago ,never changed nothing

monty490
07-21-2015, 04:10 PM
some peeps are saying on another forum to not use caps

adellet
07-21-2015, 08:21 PM
same here 2 donations 2 mags and nothing working for iptv

nyman
07-21-2015, 08:28 PM
change your last 4 digits on your mac id on iks66 .co refresh then reboot reboot mag 254 and wait 5 mins then go back to iks66.c and put the real mac add back in and then refresh you mag

Ramon1999
07-22-2015, 04:07 AM
Try 11.iptvprivateserver.tv

greg
07-22-2015, 05:33 AM
the correct url is 66.IPTV66.TV/ that one works

Rico90
07-22-2015, 04:39 PM
i used 66.iptv66.tv and it works. Ensure to disconnect the power for 30 seconds and then reconnect.